Blogissa on esillä käsityöharrastukseni hedelmiä, muistissa itselleni sekä tutkailtaviksi kanssaharrastajille. Minut tavoittaa; puikotettu@gmail.com

30.7.2015

Vielä ehtii !

Nimittäin bloggaamaan ennen reissua. Vettä vaan jaksaa sataa, sehän tarkoittaa sohvan nurkassa istumista = neulomista. Vielä parit reissutuliaiset sain aikaiseksi, nimittäin yhden parin kirjosukkia, joka olikin nyt taas varsin mukava pari neulottavaksi. Luulin jokin aika sitten, että tästä mallista on kiintiö täynnä, mutta eipäs näköjään ollutkaan, hyvin palautui muistiin kuvio kun hetken pällistelin lankoja. Tästä on halukkaille olemassa ohjelinkki blogin oikeassa reunassa, ohjeet -osiossa.

Ja sitten tuntuu tuota bambusorttia vaan riittävän ja riittävän, aina vaan sitä jostain tulee, siispä yksi pariskunta tiskikukkiakin paketoituna reissuviemislahjaksi. Tiskikukan ohje löytyy myös blogini oikean reunan ohjeet -osiosta, bambupyyhkeet -linkistä.

Kuvat perään vielä ja avot - reissuun! Nyt mitä todennäköisimmin seuraava asiani koskee käsityötaivasta nimeltä Karnaluks, viime postauksessa näköjään sen suhteen vähän huijasin.

Drops Design kirjosukat, Novita 7-veljestä tumma harmaa ja vaalea harmaa. Tavispuikot 2,5mm.
Tiskikukat ja muumit


Kukat paketoituna lankansa vyötteeseen, saapahan saajansa samalla kattavat tuotetiedot :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

San sääki ny jottai.