Blogissa on esillä käsityöharrastukseni hedelmiä, muistissa itselleni sekä tutkailtaviksi kanssaharrastajille. Minut tavoittaa; puikotettu@gmail.com

27.11.2015

"Ajokortti ja rekisteriote"

Ja tähän vielä piiiiiiiitkä puhallus, noin, hyvä.

Erinäisten valintojen ja sivuraiteiden kautta olen löytänyt tieni vähän kaikenlaisten viranomaisten sekaan. Tulipa näin joulun alla mieleeni neuloa poliisiaiheiset villasukat sellaista virkaa pitäville läheisilleni. Äkkiä lähdin taas etsimään interwebin ihmeellisestä maailmasta ideoita, josko joku olisi sellaiset jo luonut. Ei yksiäkään!? En mitään kautta löytänyt, en ensimmäisiäkään? Pakko oli kuitenkin sellaiset saada alulle, joulu on ihan tossa noin jo.

No, ihan avasin sitten Microsoft Officesta kaikille taloushallinnon opiskelijoille tutun Excelin. Excelin ruutuja väritellessä alkoi pehmopoliisien kirjoneulemalli hahmottua, ja lopulta sain ne puikoille.

Näiden sukkien ohje on salassapidettävää materiaalia turvaluokituksella III.
Mistä on suuret ja villankarheat poliisit tehty? Karismasta, tietenkin. Tämä partiopari on ehtaa sataprosenttista Karismaa isolla Koolla. Se on totta, nimittäin Drops Karisma on tällä kertaa lankana. Karisma valikoitui näihin langaksi tuon osuvan sinisensä ansiosta. Kun sininen löytyi, valitsin muutkin värit samasta materiaalista. Mutta eihän nyt herranen aika vähempi voi kelvatakaan? Onhan ne karismaattista sakkia, myöntäkää pois. Mistä syntyy täydellinen Karisma? 100% villasta. Superwash -käsitellystä, joten nämäpä voi hyvinkin pestä jopa koneessa.

Poliisin merkki on poliisilaissa ihan omalla asetuksella suojattu, ja sen valmistaminen on laitonta. Tällä kertaa kuitenkin on kyse sen verran yksinkertaistetusta mallista, että ei ole vaaraa, että sekoittuisi poliisin asetuksella suojattuun poliisin miekkaleijonaan.

The Policemen on the Crime Scene


SUURET KIITOKSET Helsingin nettipoliisin pojille, ja poliisin viestintähallituksen pojille julkaisuluvan antamisesta!! Taputapu!


Rauhallista loppuiltaa !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

San sääki ny jottai.