Blogissa on esillä käsityöharrastukseni hedelmiä, muistissa itselleni sekä tutkailtaviksi kanssaharrastajille. Minut tavoittaa; puikotettu@gmail.com

22.9.2015

Punaista Ja Makeaa

Viime kerran lapasista innostuin selaamaan lisää tuota Kauneimmat Neulemallit kirjaa. Miten olin täysin unohtanut sen kirjahyllyyn? Kolmesataa erilaista pinta -ja kuvioneuletta ! Mahtava hakuteos, ja niinpä sieltä löytyikin jalkaosastoon ideaa, nimittäin uusia pitsisukkia.




Tältä näyttävät siis jalassa. Lankana tuttu ja turvallinen Novita 7-veljestä. Kun siitä joulupukinkontista oli myös puhetta aiemmin, niin kilkuttelin näitä sitten samoin tein kolmet, nätisti sävy sävyyn keskenään. Kaikki värit 7-veljestä valikoimasta.



Lisäsin tämän hurmaavan sukkamallin ohjeen blogin oikean reunan ohjeosioon, näihin palaan varmasti vielä. Ohjeeseen pääset myös TÄSTÄ.

Sukka-aihe jatkuu, nimittäin Novitan uusi sukkalehti 2015 on ilmestynyt, ja senhän minä jo kävin hankkimassa itselleni. Lisäksi käväisin Joensuussa ja matkalla poikkesin Marjalan ABC:lle, jossa käytävän varrella sijaitseva Kirjapörssi huuteli minulle kovin kutsuvasti. Kirjapörssiin on aina mentävä, ja tulihan sieltä vähän saalistakin; Uudet Pohjoismaiset kirjoneuleet ja Villasukkakirja.

Uudet Pohjoismaiset kirjoneuleet, Villasukkakirja, ja Novitan sukkalehti 2015


Näistä saattaa jokunen idea taas nousta vartaille. Viime vuonna Novita julkaisi myös lapaslehden, täytynee pitää silmät auki josko tänäkin vuonna sellainen tulisi.

Sadepäivän jatkoa itse kullekin.

1 kommentti:

  1. Määki ny jottai tulin sanomaan! ;) Eli vastavierailulla heti kutsuttuna tänne kiiruhdin, ja täältähän löytyi kerrassaan kauniita sukkia ja vaikka mitä muuta! Varmasti tulen toistekin!

    VastaaPoista

San sääki ny jottai.