Blogissa on esillä käsityöharrastukseni hedelmiä, muistissa itselleni sekä tutkailtaviksi kanssaharrastajille. Minut tavoittaa; puikotettu@gmail.com

5.7.2015

Täyttä Olutta

Niin se vaan on, että meinaa työt haitata vapaa-aikaa. Siitä huolimatta lahjapaketti tuli valmiiksi, ja sain viimeinkin istuttua alas päivittämään sen tännekin. Pitemmittä puheitta, Karhu-olut -kirjosukat ja bambuliinat. Lankana tuttu ja turvallinen Novita 7-veljestä.


Karhusukat osoittautuivat halutuiksi, ja samantien piti värkätä nallukoita sitten toinenkin pari. Kokoina kontiopareilla on 43 ja 45.


Nalle eestä, nalle takaa, nalle syö, nalle makaa... siis kuvia :D



Muutakin on tässä puikkolassa ollut vireillä, kokeiluun pitäisi ottaa sukkamalli "Broken seeds", joka vilistää nyt todella monen blogin sivuilla. Sen nimeä en kylläkään ymmärrä, minusta se näyttää enemmän vaikkapa suomen kielellä kalan suomuilta. Siitä kuvia heti kun saan mallia puikoille. Uutta revontulihuivia pukkaa myös, samasta vironvillasta kuin aikaisempi, mutta musta-valko-harmaan värisenä. Siitäkin tulossa myöhemmin kuvaa, kunhan on vähän enemmän mitä näyttää. Olkoon tämä päivitys omistettu The Karhulle.

2 kommenttia:

  1. Tasanen jälki sulla kirjoneuleissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) kyllä se kieltämättä muutaman toiston on vaatinut ennen kuin sopiva langankireys löytyi.

      Poista

San sääki ny jottai.