Blogissa on esillä käsityöharrastukseni hedelmiä, muistissa itselleni sekä tutkailtaviksi kanssaharrastajille. Minut tavoittaa; puikotettu@gmail.com

11.11.2015

Tavarantoimitusta

Kässäkassissa kasvoi viime näkemällä karhu, karhu sai kaksosveljen ja kuomaset kasvoivat vallan suuriksi, tässäpä he rentoutuvat jo sohvalla kuin joku suurempikin Herra Mesi.

Lankana Novita 7-veljestä, puikkoina oli 2,5mm hiilikuidut
 Jotta voidaan puhua tavarantoimituksesta, todetaan tässä vaiheessa, että Karhun veljekset lähtivät jo siis saajalleen. Saa nyt nähdä menevätkö luvatusti 1-postissa perille, kun ainakin lähettämäni isänpäiväkortit kuhnasivat aika lailla myöhässä kuulemma. Joka tapauksessa, tavarantoimitukseen palaan kohta uudelleen.

Pari aiempaa postausta on jo käsitellyt aihetta huovuttaminen, ja sehän se on jatkunut vieläkin. Tulihan sitä värkkiä tilattua aikamoinen säkki, ja puuhana se on mukavan simppeliä neulomista. Kuvasarja uusimmista;

Lähtötilanne; lapaset kokoa Jättiläinen

Pesukoneen sylkäisemät rutuskat


Valmiit, istuvaksi muotoillut kintaat :)

Lankana käytin vaalean roosan väristen raitojen kohdalla Dropsin Eskimoa, ja pinkimpi lanka on Naturgarn Vikingiä. Näköjään ihan hyvin huopuivat yhteen kaikessa sovussa. 

Jälleen kuulin töissäni uusia ideoita ja ohjeapajia, ja ryntäsin pitkästä aikaa Ravelryn ihmeelliseen maailmaan, sieltä löysin mukavaksi välipalaneuleeksi Tiina Kuun suunnitteleman kämmekäsohjeen Kujeillen. Vinkkinä innostuneille; kannattaa lukea myös ohjeen viimeinen sivu selostuksineen, ennen kuin hyökkää kaavion kimppuun ; D Helpottaa etenemistä aika lailla. Langaksi valitsin Hjertegarnin Machu -Alpakkalangan. Kyllä on miellyttävän tuntuinen pitkästä aikaa vähän pehmeämpi villa neulottavana, on jotenkin niin karkeita nuo sukkalangat toisinaan. Ja mukavampi näitä on käsissä sitten pitääkin, kun ei raasta muutenkin kuivaa ihoa verille.
Ensimmäinen valmiina
Kohta se jo toinenkin valmistuu, myöhemmin koko parista paremmat kuvat :)

No nyt, siihen tavarantoimitukseen. Tällä seudulla on kuulkaa niin mahtavan mukava postipate, hirvittävän mukava on. Silloin tällöin aina ilmestyy postilaatikkoon nimittäin jos jotakin käsityöpöljää ilahduttavaa systeemiä. Eilen tuli tällaisia;


Vielä en ole ehtinyt näitä mihinkään kiinnittää, mutta esimerkiksi nuo tämän tarinan vaaleanpunaiset kintaat saattavat olla jo kandidaatin asemassa. Kivoja pikkujuttuja ! Vaikka bambutiskirätteihinkin kiinnitettäviksi.

Kämmekkäihin tykästyin sen verran, että jalkani veivät jälleen käsityökirjastoni puolelle, ja sieltä selailin erilaisia opuksia, erilaisten käsinejulkaisujen toivossa. Osuin tällaiseen;


Ja melkein välittömästi silmäni osuivat tähän seuraavaan malliin. Alpakkalankaakin oli kolme kerää, joista himpun yli yksi kerä kuluu nyt meneillä oleviin kämmekkäisiin, siitä samasta voisi neuloa seuraavaksi vaikka tällaiset. Tai jos ei seuraavaksi, niin joskus : D Malli ainakin paloi verkkokalvoille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

San sääki ny jottai.